Organisaties

Mooi welzijn Zoetermeer verbindt vrijwilligers & hulpvragers, vrijwilligers & organisaties en organisaties onderling. We bieden informatie, advies en ondersteuning aan vrijwilligers en organisaties die in Zoetermeer met vrijwilligers werken. Onder organisaties verstaan wij stichtingen, verenigingen en ideële organisaties zonder winstoogmerk.

Naast een online vacaturebank bieden we bemiddeling naar vrijwilligerswerk en maatschappelijke stages in verschillende sectoren. Daarnaast verzorgen we via de Vrijwilligersacademie gratis workshops en trainingen voor vrijwilligers en mantelzorgers in Zoetermeer. Daarnaast organiseren we inspirerende netwerkcafé’s voor organisaties om kennis op te doen en nieuwe contacten te leggen.

U kunt zelf uw vacatures in de vacaturebank plaatsen en vervolgens beheren. Hiervoor dient u uw organisatie eenmalig bij ons in te schrijven.

Het werven van vrijwilligers blijft voor veel organisaties een terugkomende uitdaging. Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een vacaturetekst, contact leggen met nog onbekende netwerkpartners of informatie over wet- en regelgeving? Neem dan contact met ons op: 079 3466111 / vrijwilligerswerk@mooiwelzijn.nl . Bekijk ook de PR-mogelijkheden waarmee wij u kunnen ondersteunen.

Mooi welzijn Zoetermeer is voorzitter van het samenwerkingsverband Netwerk Informele Zorg. De aangesloten leden van het netwerk staan voor het gezamenlijk aanbod van vrijwillige zorg, hulp en ondersteuning in de thuissituatie aan zowel individuen als gezinnen.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann