PR

Voor veel stichtingen, verenigingen en organisaties is het een terugkerende uitdaging om voldoende vrijwilligers te werven. Voor het genereren van extra aandacht voor bepaalde vacatures bieden wij de mogelijkheid om via onze online en offline kanalen te werven. Denk hierbij aan:

  • vermelding van uw vacature in onze tweewekelijkse advertentie in Streekblad Zoetermeer;
  • plaatsing van uw vacature of artikel over het vrijwilligerswerk bij uw organisatie in het maandelijkse ZoSamen Vrijwilligersjournaal;
  • promotie van uw vacature via Facebook en Instagram.

Wilt u gebruik maken van promotie op onze Social Media kanalen of van de advertentie in het Streekblad? Stuur dan een e-mail naar vrijwilligerswerk@mooiwelzijn.nl.

Wanneer u interesse heeft in het plaatsen van een artikel in het Vrijwilligersjournaal, kunt u een e-mail sturen naar vrijwilligersjournaal@zosamen.nl. De redactie van het Vrijwilligersjournaal maakt dan een afspraak met u voor een interview of informatie voor een artikel. U kunt voor de 20e van de maand ook zelf uw kopij insturen naar bovengenoemd mailadres van ZoSamen. Hierbij geldt een maximum van 200 woorden per artikel. Indien u een foto meestuurt, mag het fotobestand maximaal 1 mb zijn.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann