Vacature aanmelden

Uw organisatie is al bij ons ingescheven
Staat uw organisatie al bij ons ingeschreven? Dan kunt u hier inloggen om uw vacature te plaatsen. Indien nodig kunt u de instructie voor het toevoegen van vacatures bekijken en downloaden.

Uw organisatie is nog niet bij ons ingeschreven
Bent u nog niet bij ons bekend? Schrijf uw organisatie dan eerst bij ons in. Na de inschrijving ontvangt u binnen 1 week inloggegevens en de instructie voor het toevoegen van vacatures.

Nadat u een vacature heeft geplaatst, wordt deze door ons beoordeeld op volledigheid, waarna de vacature in de vacaturebank zichtbaar wordt. De vacature wordt tevens toegevoegd aan de vacaturemappen in Forum Zoetermeer. Deze bieden geïnteresseerden de mogelijkheid om de vacatures ook zonder internet te kunnen bekijken.

Vacaturetips
De manier waarop uw vacature bij potentiële vrijwilligers overkomt, bepaalt voor een groot deel of zij bij uw organisatie vrijwilligerswerk willen doen. Om u op weg te helpen bij het schrijven van een aantrekkelijke vrijwilligersvacature, hebben wij een aantal tips voor u op een rij gezet. U kunt hier het document met tips downloaden.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann