Diensten

Online Vacaturebank
De vacaturebank bevat een ruime keus in vacatures met betrekking tot vrijwilligerswerk in verschillende sectoren in Zoetermeer. Of u nu jong bent, of wat ouder, of u op zoek bent naar tijdelijk vrijwilligerswerk, of iets voor de langere termijn, u vindt het hier. De vacaturebank beschikt over vacatures die aansluiten bij uw opleiding, waarmee u zich kunt ontwikkelen of vacatures waarbij u uw huidige kennis kunt inzetten of verruimen.

Liever samen met ons op zoek naar vrijwilligerswerk? Wij bemiddelen!
Vrijwilligerswerk Zoetermeer is dè plek waar u terecht kunt voor vrijwilligerswerk in Zoetermeer.  Met een combinatie van een ruim aanbod aan vacatures en persoonlijke bemiddeling kunnen we u bemiddelen naar vrijwilligerswerk dat bij u past. Een enthousiast team van vrijwilligers en beroepskrachten staat voor u klaar.

Vrijwilliger Thuis
Als vrijwilliger bij Vrijwilliger Thuis bent u van onschatbare waarde voor volwassenen met een chronische ziekte en/of beperking of voor mensen met dementie.  Uw inzet geeft iemand een paar plezierige uurtjes.  De wensen zijn vaak zo makkelijk te vervullen; samen naar de markt, een spelletje doen en een kopje koffie drinken of een wandeling maken met iemand die minder mobiel is en niet meer zelfstandig naar buiten kan.

Netwerkmaatje
Bent u de vrijwilliger die helpt om het sociale netwerk van mensen te vergroten? Een sociaal netwerk geeft het leven kleur. Door sociale contacten voelen we ons betrokken en ervaren we steun, gezelligheid en waardering. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om een goed sociaal netwerk te hebben. Als netwerkmaatje wordt u op vrijwillige basis ingezet en helpt u mee om het sociale netwerk van mensen te vergroten.

Vrijwilligersacademie
De Vrijwilligersacademie biedt workshops en informatiebijeenkomsten die u de kans geven om nieuwe inzichten en kennis op te doen. Het aanbod van de Vrijwilligersacademie is bestemd voor alle vrijwilligers, verenigingen en organisaties die werken met vrijwilligers in Zoetermeer.

Jongeren en vrijwilligerswerk
Wil jij anderen helpen met jouw vrijwillige inzet? Wil je nieuwe vaardigheden leren, nieuwe kennis opdoen, sociale contacten leggen, je cv aanvullen of studiepunten halen? Ook in Zoetermeer doen jongeren vrijwilligerswerk. Er is veel keuze en de vacatures zijn leuk!

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann