Inspiratie

Hoe ervaren vrijwilligers hun vrijwilligerswerk? Wat beweegt hen om vrijwilligerswerk te doen? En hoe is het bijvoorbeeld voor een mantelzorger of iemand die hulp vraagt, om ondersteuning te krijgen van een vrijwilliger? Bekijk en lees ervaringsverhalen van Zoetermeerse vrijwilligers en zorgvragers die elkaar via Mooi welzijn vonden.

Wordt vrijwilliger bij de Zonnebloem Zoetermeer-Zuid

#hellovrijwilligerWord vrijwilliger bij Zonnebloem Zoetermeer-Zuid.Wij doen zo'n 12x per jaar een leuk uitje met de Activiteitencommissie. Twee weken geleden waren we in Artis. Woensdag gaan we naar de Bioscoop en over twee weken hebben we een gezellige Bingo. Wat gaan we nog meer doen dit jaar? We gaan nog naar het Theater en hebben een kerstviering. Ook doen we kleinere uitjes zoals op dit filmpje. En gaan we op huisbezoek bij eenzame mensen.Spreekt een of meerdere onderdelen jou aan? Meld je aan als vrijwilliger bij Zonnebloem Zoetermeer-Zuid#ZoSamen #MooivrijwilligerswerkZoetermeer #zonnebloemZoSamen Mooi Vrijwilligerswerk Zoetermeer @_ZoSamen

Geplaatst door Zonnebloem Zoetermeer-Zuid op Vrijdag 28 september 2018

Zonnebloem afdeling Zoetermeer-Zuid maakte dit filmpje in het kader van Vrijwilligerswerk, the movie.

Geplaatst door A Break 4 Kids op Donderdag 2 november 2017

Geef kinderen een onvergetelijke dag!
A Break 4 Kids organiseert gezellige uitstapjes met kinderen van 12-18 jaar, die om verschillende redenen in diverse opvanghuizen wonen in Nederland. In iedere schoolvakantie gaat A Break 4 Kids met deze kinderen erop uit, bijvoorbeeld bowlen, schaatsen, op survival, eten in een echte pizzeria. Kortom: samen een gezellige tijd doorbrengen, zodat de kinderen alles even kunnen vergeten en zich kunnen ontspannen.

#Hello vrijwilliger@Mooi Vrijwilligerswerk Zoetermeer@zosamenzoetermeer

Geplaatst door Speelgoedbank MOOI Zoetermeer op Maandag 29 oktober 2018

Kom helpen in de Speelgoedbank!
De Speelgoedbank van Mooi welzijn Zoetermeer is een weggeefwinkel van speelgoed voor kinderen van ouders met een minimaal inkomen. Speelgoed is vaak duur en daardoor is het voor ouders niet altijd mogelijk om hun kind het juiste speelgoed, passend bij zijn/haar leeftijd, aan te bieden. De Speelgoedbank is dan de uitkomst! Iedereen die in het bezit is van een MEVE pas en/ of een Zoetermeerpas kan maandelijks gebruik maken van de Speelgoedbank.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann