Vrijwilligersacademie

De Vrijwilligersacademie is er voor vrijwilligers, mantelzorgers en beroepskrachten van verenigingen, stichtingen en ideële organisaties in Zoetermeer die met vrijwilligers werken.

Het aanbod van de Vrijwilligersacademie wordt afgestemd op de behoefte en leerwensen van onze doelgroepen. Zo zorgen we ervoor dat het aanbod blijft aansluiten bij wat mensen en organisaties nodig hebben om hun (vrijwilligers)werk goed en gemotiveerd te kunnen doen.

De deelnemers aan de activiteiten van de Vrijwilligersacademie geven aan dat de workshops en informatiebijeenkomsten bijdragen aan hun werkplezier, motivatie en persoonlijke ontwikkeling.

Ook mensen die nog op zoek zijn naar een leuke plek voor vrijwilligerswerk zijn welkom om zich tijdens bijeenkomsten van de vrijwilligersacademie te laten inspireren.

Docenten en trainers
Om het aanbod van de Vrijwilligersacademie te verbreden zijn wij altijd op zoek naar docenten en trainers. Heeft u een specialisme dat u wilt delen met een groep vrijwilligers en/of mantelzorgers? Wij komen graag met u in contact via academie@mooiwelzijn.nl.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann