Scholing door partners

Bevat onze Vrijwilligersacademie niet de workshop of informatiebijeenkomst die u zoekt? Bekijkt u dan ook eens het aanbod van onze partners.

Fonds 1818 geeft naast geld ook advies en begeleiding. Onder andere in de vorm van gratis workshops, speciaal voor vrijwilligers. Voorbeelden van workshops die gegeven worden zijn;  Een projectplan schrijven, Fondsenwerving en Crowdfunding.

De Vrijwilligerswerk Academie biedt gratis online cursussen voor vrijwilligers en medewerkers van vrijwilligersorganisaties. De cursussen verlopen via internet, je kunt dus deelnemen waar en wanneer het jou uitkomt!

Interactief leren in uw eigen tijd, tempo en op uw eigen plek? Dat kan door middel van e-learning! De Den Haag Doet Vrijwilligersacademie heeft een aantal korte, gratis e-learnings ontwikkeld voor vrijwilligers en mantelzorgers.

Met de meer dan 30 online cursussen van SeniorWeb leert u werken met bijvoorbeeld Outlook, Facebook, WhatsApp, Excel en nog veel meer. Neem eens een kijkje bij het aanbod op www.seniorweb.nl. Alles op uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt!

Bij Movisie kunt u kennis vergaren op de meest uiteenlopende onderwerpen. Zo heeft u net iets meer kennis in huis over de vraagstukken waar uw maatje misschien vragen over stelt. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals; Armoede en schulden, Huiselijk en seksueel geweld en zelfredzaamheid.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann